lauantai 29. marraskuuta 2014

Bannoffee

Suloisen makea kahvipöydän kaunistus.
Tätä on helppo ja nopea valmistaa vaikka yllätys vieraille.
 


260g Bastogne keksejä
75g voita
 
1prk kondensoitua maitotiivistettä
(valmiiksi keitettyä)
2-3 banaania
2½dl kermaa
1tl vaniljasokeria
1rkl kahvilikööriä
Tummaa suklaata
 
Pinnalle tummaa kaakaota
 
Murskaa keksit ja sulata voi.
Sekoita voisula keksinmuruihin ja painele muruseos irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.
Laita vuoka jääkaappiin hetkeksi.
Vaahdota kerma ja mausta vaniljasokerilla ja liköörillä.
 
Levitä toffee keksipohjan päälle ja viipaloi banaanit toffeen päälle.
Sulata tummaa suklaata ja valuta sitä banaanien päälle.
Levitä viimeisenä kerma ja siivilöi pinnalle tummaa kaakaota.
Anna tekeytyä kylmässä hetki ennen tarjoilua.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti