sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Mangojuustokakku

 

Mangojuustokakku
 
Pohja:
170g digestivekeksejä
70g voita

Juustokakkukerros:
100g maustamatonta tuorejuustoa
 ½ dl sokeria
ripaus suolaa
1 muna

Mangokerros:
1 prk kondensoitua maitoa
1 dl Bonne mangososetta
1½ rkl sitruunamehua
ripaus suolaa
4 keltuaista
Murskaa keksit ja yhdistä sulaneen voin kanssa ja sekoita tasaiseksi massaksi.
Painele seos voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 10 min. +175'c. 
Anna jäähtyä.
 Vatkaa tuorejuusto, sokeri ja suola notkeaksi ja kuohkeaksi. Lisää kananmuna ja sekoita. Kaada täyte hieman jäähtyneen pohjan päälle ja paista keskellä uunia 12-15 minuuttia, kunnes täyte on juuri hyytynyt. Anna jäähtyä.
 Laske uunin lämpötila +160'c. Sekoita kondensoitu maito, mangosose, sitruunamehu, suola ja keltuaiset kulhossa tasaiseksi. Kaada juustokakkukerroksen päälle ja tasoita pinta.
 Paista 18-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt,  mutta vielä keskeltä kiiltävä.
 Ota uunista ja anna jäähtyä.
 Laita kakku jääkaappiin vähintään 4 tunniksi tai mielellään yön yli.
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti