maanantai 1. helmikuuta 2016

Laskiaispullaa

Perinteinen vs. kinuskinen
 
Molemmat hirmu hyviä, mutta kinuskinen versio osoittautui voittajaksi meidän raadin maistelussa.
Ja pullan sisällehän kuuluu ilman muuta mansikkahillo ja kermavaahto!
 
Kinuski
 
2dl kermaa
200g fariinisokeria
1dl tomusokeria
 
Keitä kermaa ja fariinisokeria n.10min. kattilassa kunnes alkaa hieman saota.
Sekoita joukkoon  tomusokeri ja kasta pullat vielä lämpimässä kinuskissa ja koristele nomparelleilla.
Pinta kuivahtaa melko nopeasti.
 
(Pullataikinan ohje löytyy esim aiemmasta postauksesta) 
 



4 kommenttia:

  1. Voi nam, ihana idea! <3
    T: Serkusten suklaaunelma blogi

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä erilaista hyvää :)
    Oli kyllä tosi hyviä ihan ilman täytteitäkin :)

    VastaaPoista
  3. Niin ihanan näköinen tuo kinuskikuorrute! ;D

    VastaaPoista