tiistai 25. marraskuuta 2014

Juustosarvet

Nämä on vaan niin hyviä, että näitä täytyy tehdä kerralla vähän isompi satsi.
Voi sitten sulatella muutaman vaikka aamukahvin seuraksi.
Tällä ohjeella sarvia tulee 12kpl.
 




4dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
½tl suolaa
2dl juustoraastetta
50g kylmää voita
2dl kermaviiliä

Pinnalle juustoraastetta

Mittaa kulhoon kuivat aineet ja juustoraaste.
Lisää joukkoon kuutioitu kylmä voi ja nypi taikina murumaiseksi.
Lisää lopuksi joukkoon kermaviili ja sekoita nopeasti tasaiseksi
 ja laita kelmulla peitettynä jääkaappiin lepäämään n.30min. ajaksi

Jaa taikina kahdeksi yhtä suureksi palaksi ja kauli jauhoja apuna käyttäen
pyöreäksi ja ohueksi lätyksi.
Jaa lätty sektoreittain kuuteen osaan
 ja laita kolmion leveämpään päähän juustoraastetta ja rullaa kiinni.
Aseta pellille saumapuoli alaspäin.
Voitele sarvet munalla ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
Paista +175'c 15-20 min.


Juustosarvet maistuu parhaimmalta vielä vähän lämpiminä
tai kevyen mikrotuksen jälkeen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti