Tämä ohje on Koko Suomi leipoo ohjelmasta bongattu ja täytyy sanoa että tässä on juustokakku minun makuuni! Pieniä muutoksia tein alkuperäiseen ohjeeseen.
Vadelmainen juustokakku
Pohja:
150g digestive keksejä
100g voita
Täyte:
600g tuorejuustoa
200g ranskankermaa
2tl raastettua sitruunankuorta
180g sokeria
3 kananmunaa
3rkl vehnäjauhoja
1dl vadelmia
Pinnalle:
tuoreita vadelmia
tomusokeria
Laita uuni lämpiämään 170 asteeseen. Hienonna keksit ja sekoita ne sulatetun voin kanssa. Painele seos 20cm irtopohjavuoan pohjalle ja paista noin 5 minuuttia.
Sekoita keskenään pehmeä tuorejuusto ja ranskankerma. Lisää sokeri, raastettu sitruunan- ja appelsiininkuori ja jauhot. Lisää kananmunat yksi kerrallaan hyvin vatkaten. Kaada puolet taikinasta pohjan päälle. Ripottele väliin vadelmat ja kaada lopputaikina vuokaan. Paista 170 aseessa reilu tunti. Koristele tuoreilla vadelmilla ja tomusokerilla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti