Mangojuustokakku
Pohja:
170g digestivekeksejä
70g voita
Juustokakkukerros:
100g maustamatonta tuorejuustoa
½ dl sokeria
ripaus suolaa
1 muna
Mangokerros:
1 prk kondensoitua maitoa
1 dl Bonne mangososetta
1½ rkl sitruunamehua
ripaus suolaa
4 keltuaista
Murskaa keksit ja yhdistä sulaneen voin kanssa ja sekoita tasaiseksi massaksi.
Painele seos voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 10 min. +175'c.
Anna jäähtyä.
Vatkaa tuorejuusto, sokeri ja suola notkeaksi ja kuohkeaksi. Lisää kananmuna ja sekoita. Kaada täyte hieman jäähtyneen pohjan päälle ja paista keskellä uunia 12-15 minuuttia, kunnes täyte on juuri hyytynyt. Anna jäähtyä.
Laske uunin lämpötila +160'c. Sekoita kondensoitu maito, mangosose, sitruunamehu, suola ja keltuaiset kulhossa tasaiseksi. Kaada juustokakkukerroksen päälle ja tasoita pinta.
Paista 18-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt, mutta vielä keskeltä kiiltävä.
Ota uunista ja anna jäähtyä.
Laita kakku jääkaappiin vähintään 4 tunniksi tai mielellään yön yli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti